Процес техогляду незабаром фотографуватимуть та фіксуватимуть на відео. Такі зміни постанови, що регламентує правила проходження ТО транспортного засобу, вніс Кабінет міністрів України.

Як повідомляється у поясненні до постанови уряду №141 "Про внесення змін до постанови Кабінету міністрів України від 30 січня 2012 № 137 і від 31 травня 2012 № 512" від 10 березня 2017 року, фото- та відеофіксацію процесу проведення обов'язкового технічного контролю транспортного засобу здійснюватиме виконавець, заздалегідь попередивши замовника.

Ці матеріали повинні будуть зберігатися протягом трьох років.

У Гройсмана переконані, що таким чином видача протоколів перевірки транспортного засобу без проведення огляду стане неможливою і забезпечить накопичення об'єктивних відомостей про технічний стан авто.

Зміни набудуть чинності через два місяці після публікації постанови.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", анонсоване повернення техогляду відклали через необхідність доопрацювання відповідного законопроекту. Всі поправки в нього планують внести вже до 20 травня.