Півзахисник Генка і збірної України Руслан Малиновський увійшов до топ-10 найдорожчих футболістів чемпіонату Бельгії. Після оновлення цін на Transfermarkt трансферна вартість 25-річного українця зросла на 2 мільйона євро і тепер становить 9 мільйонів євро.

Додамо, що лише 5 футболістів у чемпіонаті Бельгії мають трансферну вартість вище, ніж Малиновський.

Ціна на інших українських легіонерів Ліги Жюпіле наступна: вартість Романа Яремчука залишилася колишньою (3,5 мільйони євро), Євген Макаренко, Ігор Пластун та Роман Безус тепер коштують по 2 мільйони євро (якщо Макаренко і Пластун подешевшали на 200 тисяч, то Безус подорожчав на 800 тисяч), також Валерій Лучкевич подешевшав на 100 тисяч і тепер коштує 700 тисяч євро.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Гол Яремчука за Гент

У 1/4 фіналу Кубка Бельгії (Beker Van Belgie) Гент на виїзді виграв у Сент-Трюйдена.

На 58-й хвилині зустрічі український форвард гостей Роман Яремчук замкнув головою навіс з лівого флангу, зробивши рахунок 0:2.

Також дублем за Гент відзначився Жан-Люк Домпе, а в складі Сент-Трюйдена гол у свій актив записав Йохан Болі. Як підсумок, перемога команди Яремчука з рахунком 1:3. Тепер Гент зіграє у півфіналі Кбку Бельгії.

Додамо, що Яремчук відіграв весь матч за Гент, також всі 90 хвилин був на полі і український півзахисник Сент-Трюйдена Роман Безус.

"Дуже важлива, але в той же час не така вже й проста перемога для нас. Мені знову вдалося забити головою. Я ж великий хлопець і повинен цим користуватися. Думаю, Гент поступово покращує свою гру. Відмінно себе почуваю в команді. Нам потрібно зберегти переможний імпульс", - сказав після матчу Яремчук.

У поточному сезоні Роман зіграв за Гент 24 матчі, в яких забив 8 м'ячів і віддав один асист. Яремчук є кращим бомбардиром Гента в нинішньому сезоні чемпіонату Бельгії (5 голів у 18 матчах).

Вирішальний гол Зінченка за Ман Сіті

Манчестер Сіті зустрівся з Лестером в рамках 1/4 фіналу Кубка Англійської ліги.

У стартовому складі "городян" вийшов український півзахисник Олександр Зінченко, який зіграв на позиції лівого дефендера.

Рахунок у поєдинку відкрив Кевін Де Брюйне на 14-й хвилині і тим самим вивів Ман Сіті вперед. А в другому таймі Марко Олбрайтон повернув статусу поєдинку паритет. Доля зустрічі вирішувалася в серії післяматчевих одинадцятиметрових. Переможний пенальті реалізував українець Зінченко.

Лестер – Манчестер Сіті 1:1 (по пенальті – 1:3)

Голи: 0:1 – 14 Де Брюйне, 1:1 – 73 Олбрайтон.

Лестер: Уорд, Сімпсон, Сеюнджю, Фукс, Магуайр, Ндіді, Іборра (Олбрайтон, 61), Геззаль (Меддісон, 53), Чоудурі, Грей, Іхеаначо (Рікарду Перейра, 81).

Манчестер Сіті: Муріч, Уокер, Ерік Гарсія, Отаменді, Стоунз, Фоден, Зінченко, Марез, Де Брюйне (Гюндоган, 71), Браїм Діас (Стерлінг, 66), Агуеро (Габріел Жезус, 76).

Додамо, що в серії післяматчевих пенальті відзначився курйозом форвард Ман Сіті Рахім Стерлінг, який не реалізував одинадцятиметровий після удару "панєнкою".

Як повідомляв портал Знай.ua, хорват Домагой Віда вирішив всерйоз зайнятися фермерством.