У Німеччині на 82 році життя помер принц Річард Берлебурзькій, причина смерті не повідомляється.

Як передає Danish Broadcasting Corporation, дружина Річарда принцеса Бенедикта перебувала з коротким візитом у Данії. Але через те, що сталося, терміново повернулася в Берлебург.

Принц Річард з 1968 року був одружений з принцесою Бенедикт - молодшій сестрі датської королеви Маргрете II. У них було троє дітей: син Густав і дочки Олександра та Наталя.

Принц Річард володів і проживав в місті Бад-Берлебург в землі Північна Рейн-Вестфалія, Німеччина. Там у нього був замок. Його мати шведська принцеса Маргарет, батько - принц Густав Альбрехт.

Після смерті батька на Східному фронті сім'я Річарда переїхала до Швеції. Після він повернувся до Німеччини, де вивчав юриспруденцію.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що поліцейські в Лос-Анджелесі затримали саудівського принца Маджида Абдулазіза Аль Сауда (Majed Abdulaziz Al-Saud) за підозрою в згвалтуванні. За версією слідства, 28-річний принц намагався примусити жінку до дій інтимного характеру. За даними агентства, він був заарештований в середу, 23 вересня, але вже на наступний день його відпустили під заставу в 300 тисяч.