Існує безліч способів, щоб позбутися зайвої ваги, бути стрункою і красивою. Абсолютно недавно увійшло в моду такий засіб, як вода Сассі. Цей чудодійний напій випробували на собі вже безліч жінок і дівчат, і їх відгуки про воду тільки позитивні.

У більшості, скупчення жиру відбувається в області талії. Це відбувається через малорухливого способу життя, проблем з травною системою, захворювань шлунково-кишкового тракту, низькими фізичними навантаженнями. Коли кількість калорій не встигає перетравлюватися, всі токсини і шлаки відкладаються в підшкірній прошарку, що призводить до шару жиру.

Читайте також: Як впливають фрукти на вагу тіла: дослідження вчених

Вода Сассі не тільки корисна, а й дуже смачна. Вода практично не має ніяких протипоказань. Вода Сассі не тільки допомагає скинути зайву вагу, але і дає нашому організму дуже багато вітамінів і корисних речовин. Вітамінна вода активно виводить шлаки і токсини з організму, що дає можливість швидко прибрати боки з талії.

Як приготувати воду Сассі і як вона впливає на зниження ваги, сьогодні розповість вам портал "Знай.ua".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Рецепт приготування:
Для приготування цієї води, нам необхідна чиста вода, лимон, огірок, ложка подрібненої свіжого імбиру, м'ята.
Перед приготуванням води, необхідно вимити всі інгредієнти. Знімаємо шкірку з огірків, нарізаємо їх тонкими кружечками. Далі нарізаємо лимон кружальцями не знімаючи шкірку.

Складаємо всі інгредієнти в заздалегідь приготовлену ємність. Ми залишаємо напій настоюватися на всю ніч.

Цей напій дуже смачний і його можна пити постійно, тим більше в жарку пору року. Щоб не викликати ніякої зворотної реакції, краще дотримуватися норми як і для звичайної питної води, яку нам треба вживати в кількості 1,5-2 літра в день. Дієтологи рекомендують для швидкого ефекту випивати по одній склянці на годину. Бажано до вечора, ви повинні випити денну норму.

Цей чарівний напій призводить до зниження ваги, виведенню шлаків і токсинів, прибирає зайві сантиметри з боків, робить наш живіт струнким. Покращує роботу шлунково-кишкового тракту, зменшує газоутворення, прискорює розщеплення жирів, прискорює обмін речовин, полегшує швидке виведення продуктів метаболізму.

При фізичних навантаженнях і тренуваннях в залі, ви можете сміливо пити цей напій замість води.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що існує таке поняття як "тала вода". Тала вода - вода в жидкому вигляді після заморозки. Коли відбувається даний процес заморозки, а потім вода розморожується при кімнатній температурі, вона як би "оновлюється" і вся грязь і шкідливі речовини, які мала звичайна вода - зникають. Користь такої води не тільки в її очищенні, хоча - це більш ніж позитивний фактор. Тала вода має безліч корисних властивостей, про які слід знати.