Дві людини загинули, ще кілька отримали поранення внаслідок вибуху на складі феєрверків в районі Мошав-Порат, що на північ від Тель-Авіва в Ізраїлі.

За інформацією "РБК-Україна", гасити масштабну пожежу приїхали майже два десятки екіпажів. Поки горів склад, влада попросила місцевих мешканців заховатися у пристосованих бомбосховищах, споруджених на випадок ракетних атак, і не виходити до того часу, поки не буде подоланий вогонь.

Повідомляється, що один з поранених, 50-річний чоловік, зараз перебуває у критичному стані, і за його життя борються лікарі, але прогнозів не дають. Серед потерпілих – двоє дітей та ще двоє дорослих.

Вибухова хвиля вибила вікна в десятках будинків, що знаходяться неподалік. Що стало причиною інциденту, належить з'ясувати поліцейським.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Китаї двоє чоловіків влаштували дуель феєрверками.