Захисник каталонський Барселони Жерар Піке придбав футбольний клуб "Андорра", який грає у п'ятому дивізіоні чемпіонату Іспанії.

Завдяки своїй компанії Kosmos знаменитий футболіст погасив борги клубу на суму в 200 тисяч євро.

Члени ФК "Андорра" на асамблеї віддали 99,9% голосів за 31-річного Піке, повідомляє Marca.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Андорра" виступає в Прімері Каталонії, п'ятому дивізіоні чемпіонату Іспанії. Клуб був заснований в 1942-му році. Кращим результатом андоррців є друге місце в Сегунді Б в сезоні 1988/89.

Рекорд Роналду

Португальський форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду в рамках матчу 19-го туру італійської Серії А проти Сампдорії відзначився двома точними ударами.

Як підсумок, Роналду за підсумками першої частини сезону забив за Ювентус 14 м'ячів і це рекорд серед португальських гравців у Серії А.

У сезоні 1988/1989 португальський атакуючий півзахисник Руй Барруш теж за "Стару Синьйору" відзначився 12 голами.

Додамо, що в 2018-му році Кріштіану Роналду забив 49 м'ячів, а його головний конкурент аргентинець Ліонель Мессі з Барселони відзначився 51 голом.

Також "Знай.ua" писав, португальський нападаючий Ювентуса Кріштіану Роналду зі своєю дівчиною Джорджиною Родрігес були помічені в Парижі при виході з дорогого ресторану.