Глава Міністерства фінансів Олександр Данилюк заявив, що Державна фіскальна служба знову пройде люстраційну перевірку.

"У рамках інституційної реформи ДФС потрібно вибудувати роботу служби таким чином, щоб ми змогли залучити нових людей. Людям, які блокували реформи і були задіяні в корупції, в ДФС не місце", - сказав Данилюк в інтерв'ю "Економічній правді".

За його словами, в ДФС з міністерства попрямує комісія, яка перевірить роботу співробітників відомства. "Мені важливо знати, чому не виконувалися доручення, на якій стадії перебуває реалізація законодавчих норм, спрямованих в тому числі на виконання вимог МВФ", - зазначив міністр.

Щодо нового глави ДФС Данилюк сказав, що буде проведено конкурс. Це може бути також в.о. ДФС Мирослав Продан. Однак він повинен відповідати всім умовам, пройти конкурс, упевнений міністр.

"Позиція Мінфіну: ми не за і проти персоналій, принципово важливо, щоб ДФС працювала ефективно", - підсумував міністр.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що усунений глава ДФС Роман Насіров відмовився платити заставу в 100 мільйонів гривень, заявивши, що не має таких грошей.