У вівторок, 14 березня, в київському аеропорту "Жуляни" уперше приземлився літак авіакомпанії Ryanair.

Про це пише avianews.com.

Ним став Boeing 737-700 (літак бізнес-авіації), що вилетів з Дубліна. Він сів у Києві о 19:19.

Нагадаємо, в середу, 15 березня комерційний директор лоукостера Ryanair Девід О'Брайан дасть дві прес-конференції в Києві і Львові про початок польотів з України.

Перший захід розпочнеться о 10 ранку в Мінінфраструктури України. У ньому також візьме участь глава відомства Володимир Омелян.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Потім, літак, що прибув в Україну, перевезе їх до Львова, де на 2 години дня запланована урочиста зустріч літака і друга прес-конференція, в якій візьме участь також керівництво аеропорту "Львів".

Водночас, поки що невідомо, який столичний аеропорт Ryanair вибере для початку польотів.

Ірландський авіаперевізник досі не підписав необхідний договір на обслуговування в "Жулянах", а рейс з Дубліна прийняли як одиничний.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", глава Мінінфраструктури Володимир Омелян підтвердив інформацію про те, що найбільший лоукостер Європи Ryanair виходить на український ринок.