"Сбербанк Росії" ввів ліміт на зняття готівки та коштів з особистих рахунків.

Про це йдеться в повідомленні на сайті "Сбербанку".

Власники карт "Універсальна "Лояльна", "Зарплатна+ ", "Спеціальна", а також корпоративних карток зможуть знімати не більше 20 тисяч гривень або $800.

Власники карт категорій "Статус", "Мега Зарплатна і "Престиж" зможуть зняти до 50 тисяч гривень готівки або $2 тисячі.

У зв'язку з блокуванням головного офісу банку, псуванням банкоматів та іншого майна банку, фінустанова з 15 березня обмежить зняття готівки в касах до 30 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зазначимо, загострення ситуації щодо роботи банку в Україні почалося 7 березня, після того, як стало відомо, що банк почне обслуговувати клієнтів з паспортами, виданими органами "ЛДНР".

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков одразу ж запропонував закрити філії російського банку в Україні і вимагав введення санкцій проти "Сбербанку".

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що санкції введуть в тому випадку, якщо буде доведено фінансування банком терористів.

Після цього, активісти почали блокувати роботу відділень банку по всій Україні.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", 14 березня співробітники банку звернулися до президента Петра Порошенка з проханням вжити заходів і розблокувати роботу відділень.