Ви коли-небудь задавалися питанням, як була створена і розвивалася наша Земля? Пізнавальні передачі SciShow розповідають про історію нашої планети.

Черговий випуск програми розповідає про чотири з половиною мільярди років історії Землі. За цей час Земля побачила і пережила багато. Велика частина її історії створювалася тектонікою плит або переміщенням континентів. Материки при цьому впливають один на одного, стикаючись і розламуючись, хоча центральні частини їхніх плит можуть залишатись незмінними.

Крім того, тектоніка може піднімати і опускати земну кору під впливом атмосфери, що з часом може сильно змінити обличчя планети.

Пропонуємо вам захоплюючий випуск програми SciShow, з якого ви менше, ніж за 10 хвилин дізнаєтесь про чотири мільярди років історії Землі:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, Google показав, як змінилася Земля за три десятки років