У Генеральній прокуратурі обіцяли розібратися із ситуацією з народним депутатом Верховної Ради Володимиром Парасюком, яка сталася на блокпосту Слов'янська.

Про це розповіла прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарга, передає "УНН".

Вона зазначила, що інцидент у Слов'янську буде вивчений і ретельно перевірений. Після цього в системі органів оцінять дії народного депутата згідно із законом.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 14 березня на блокпосту побилися поліція і блокадників, з якими знаходився Парасюк. За версією активістів, копи їх побили, і отруїли нардепа газом.

У свою чергу, в поліції Донеччини розповіли свою версію. До місця під'їхали люди зі зброєю. Правоохоронці вимагали пред'явити документи і хотіли оглянути транспорт, але отримали відмову. Це переросло в словесну перепалку. В результаті почалася бійка. Парасюка звинуватили в тому, що він побив копа, а на другого наїхав. У поліції зажадали від Генпрокуратури розібратися з нардепом.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще