Скандальна історії навколо охоронців столичного Мегамаркету на Гетьмана 6, які застосувала силу до дитини та свідків, що намагались з'ясувати ситуацію, отримала несподіване продовження.

Свідок конфлікту, Іван Примаченко повідомив про те, що на офіційній сторінці Мегамаркету в Facebook з'явилась "версія" подій від самого магазину.

"В ній дитина без жодних доказів оголошена вже хуліганом, всі дорослі свідки події "провокаторами" і "акторами", що організували "аферу" та "керували підлітками", - написав свідок подій.

"Якщо я правильно зрозумів, то вигадана Мегамаркетом "афера" полягала в тому, що очевидці спробували допомогти дитині, яку охорона тягнула силою в підсобку, а потім інші люди приїхали допомогти і дитині і свідкам, до яких застосували силу. Або що чотири дорослих влаштували "аферу", щоб підбурити дітей з'їсти два горішки", - зауважив Примаченко.

Примаченко також вказав, що опубліковане на сайті супермаркету відео з камер спостереження доводить лише те, що охоронці магазину жорстоко побили підлітка.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Свідка конфлікту обурила вигадана "версія" маркету і зневажливе ставлення до своїх клієнтів. Він навіть залишив свій комент на їхній сторінці під вказаним матеріалом, та дав посилання на нього.

Однак, напевне, не він один написав слова обурення у відповідь на безпідставні звинувачення, висунуті керівництвом Мегамаркету своїм відвідувачам, які стали свідками і учасниками ганебної для магазину події.

І можливо саме через ці коментарі керівництво вирішило закрити офіційну сторінку в Facebook . Так чи інакше, але наразі вона недоступна.

Як повідомляв сайт Знай.ua, охоронці київського "Мегамаркету" побили 15-річного підлітка