Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман поділився деталями своєї поїздки до Анкари.

Про це він написав у Facebook.

"В кінці першого дня візиту в Анкару провів зустріч з президентом Турецької Республіки Рейджепом Тайіпом Ердоганом. Одна з тем сьогоднішньої розмови - те, що Україна має замкнутий цикл створення і виробництва пасажирських та транспортних літаків, відкриває для нас гарні можливості спільних проектів", - написав прем'єр.

Він зазначив, що досвід у створенні літаків Ан-148/158 можна використовувати в будові середньомагістрального лайнера в Туреччині. Сторони домовилися розширити авіасполучення між країнами. Вони поговорили про спільні проекти, про Угоду про вільну торгівлю та обговорили проектування космічного ракетного комплексу, спільне виробництво військової техніки і боєприпасів.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", президент Петро Порошенко розповів про переваги вільної торгівлі з Канадою. За його словами, українські товари потраплятимуть на ринок без стягнення мита.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще