Ватажок підконтрольних Кремлю сепаратистів окупованого Криму Сергій Аксьонов закликав ввести в Росії іншу форму правління – монархію.

Таку заяву він зробив в ефірі телеканалу окупантів.

"Коли немає єдиноначальності, настає колективна безвідповідальність. Тому коли у країни є зовнішні виклики, зовнішні осередки опору, необхідно приймати в цій частині більш жорсткі заходи. Сьогодні, на мій погляд, Росії потрібна монархія", - сказав Аксьонов.

Російський прихвостень вважає, що від демократії немає користі. На його думку, демократія суперечить "скрєпам".

"Я вважаю, що нам така демократія, в такому вигляді, в якому вона підноситься західними ЗМІ, не потрібна. У нас є свої традиційні православні цінності, духовності. Демократія повинна бути до певних, нормальних меж", - заявив Аксьонов.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Примітно, що таку заяву Аксьонов зробив в час, коли в Кремлі розгортає роботу неофіційний виборчий штаб Путіна, який вже почав готуватись до президентських виборів, що повинні відбутись в березні 2018 року. І розмови про "більш жорсткі заходи" та монархію зіграють непогану службу Володимиру Путіну.

Як повідомляв сайт Знай.ua, в Кремлі розпочав роботу неформальний штаб Путіна