У Канаді сталася масштабна ДТП за витоком токсичної речовини.

Про це повідомляє CTV.

На трансканадській трасі в провінції Онтаріо зіткнулися близько 30 машин, серед яких було 15 вантажівок. В одній з них перевозили 14 тисяч літрів токсичних речовин, які витекли на дорогу в результаті зіткнення. Фахівці з хімічного захисту розмістили на місці події станцію по дезактивації.

В результаті аварії загинув водій фури, 29 осіб - госпіталізовані в лікарню Кінгстона, де для них обладнали спеціальне відділення для знезаражування. Серед постраждалих були 13 правоохоронців і рятувальників, які в числі перших прибули на місце події.

За попередньою інформацією, ДТП сталася через сильний снігопад. Поліція перекрила рух відразу в дві сторони.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", погода погіршилася в Канаді 11 березня. Випало близько 40 см опадів у супроводі штормового вітру. Через стихію, що розбушувалася скасували пороми і авіарейси. А в профінціях Ньюфаундленд і Лабрадор 70 тисяч людей залишилися без світла.