Російські окупанти збільшили кількість обстрілів по українських позиціях.

Про це повідомив прес-центр Штабу АТО.

За минулу добу бойовики 106 разів обстрілювали позиції захисників. Вони використовували міномети, танки, артилерію, кулемети і гранатомети.

Найбільше під мінометний обстріл ворога потрапили населені пункти, розташовані на Маріупольському напрямку. По Мар'їнці стріляв танк, а БМП - по н.п.Водяное, Широкино і Березовому. Снайпери працювали по позиціях в Гнутове, Новомихайлівці і Широкино.

На Донецькому напрямку населені пункти обстрілювали танками, мінометами, гранатометами і кулеметами. Найбільше дісталося Авдіївці. На Луганському напрямку бойовики гатили з вищезгаданої зброї. Також, були залучені снайпери. В результаті семеро українських воїнів отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", жителі Авдіївки і найближчих населених пунктів залишилися без світла через масовані обстріли бойовиків.