В ході конфлікту, який виник між правоохоронцями та активістами блокади Донбасу, серед яких був і депутат Володимир Парасюк, блокадників погрожували копам фізичною розправою.

Про це написав у Facebook глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"Погрожували вирізати сім'ї співробітників поліції, які перебували на блокпосту, ображали і принижували поліцейських: ви всі донецькі сепаратисти", - написав глава поліції. Він також зауважив, що не дозволить ображати поліцейських, які вже третій рік ведуть службу на лінії фронту, допомагають мирних жителів, і кожен день ризикують життям.

Один з постраждалих поліцейських звинуватив у провокації конфлікту народного депутат Володимира Парасюка. "Колона складалася з 12-14 машин, Парасюк вийшов і почав голосно кричати - що ми тут робимо, а яких підставах їх зупиняємо, він грубій формі почав розпитувати підстави їх зупинки. Потім вони стали прориватися через блокпост і наїхали на співробітників поліції, які перетинали їм дорогу, їх було 50-60 осіб ", - сказав коп.

Одного з копів активісти почали тягнути в натовп за автомат, інший коп, який намагався допомогти, отримав удар в обличчя металевим предметом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Угрожали вырезать семьи сотрудников полиции, которые находились на блокпосту", оскорбляли и унижали полицейских, "вы все донецкие сепаратисты" - правоохранители рассказывают об "общении" с народным депутатом. Я не позволю унижать полицейских Донетчины, которые уже третий год на войне, которые под обстрелами помогают людям в прифронтовых городах, многие из которых лишились семей и домов, покинув оккупированную территорию, но остались верными Присяги, данной гражданам Украины. Мы и дальше будем нести службу на блокпостах, потому что именно здесь мы изымаем большое количество незаконного оружия, тем самым сохраняем жизни наших граждан в мирных городах нашей страны. По вчерашнему инциденту, нападение на полицейских под руководством народного депутата Украины, следственным управлением ГУНП в Донецкой области под процессуальным руководством прокуратуры Донецкой области открыто уголовное производство по ч. 2 ст. 345 "Угроза или насилие в отношении работника правоохранительного органа" Уголовного кодекса Украины.

Posted by Vyacheslav Abroskin on Tuesday, 14 March 2017

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що за версією волонтерів в Слов'янську на блокпосту народного депутата і одного з організаторів блокади Донбасу Володимира Парасюка разом з іншими блокаторами побили силовики і отруїли газом.