15 березня близько 5 ранку співробітники поліції затримали автомобіль Hummer, за кермом якого знаходився п'яний співробітник поліції.

Про подію розповів очевидець, передає "Інформатор".

Вказується, що біля ТЦ "Нагорка" чоловік з ознаками алкогольного сп'яніння нецензурно висловлювався і кричав, після цього сів у автомобіль Hummer і поїхав. Копам, яким повідомили про чоловіка, довелося ганятися за ним по місту, оскільки водій не хотів зупинятися.

Біля 16-ї лікарні правоохоронцям вдалося зупинити Hummer. Пройти перевірку на алкоголь за допомогою приладу "Драгер" він відмовився в грубій формі. В ході огляду автомобіля у затриманого знайшли посвідчення майора поліції. Затриманого відвезли в поліцію, автомобіль евакуювали.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Києві на Осокорках п'яний чоловік похилого віку на BMW протаранив електроопору, внаслідок чого знеструмив цілий дачний масив.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще