Представник "Народного фронту" Юрій Береза ​​попросив дозволу виступити військовослужбовцям.

"Я хочу запросити поліцейських в цей зал, щоб вони розповіли, що відбувалося вчора, як народний депутат дозволяє собі вести по відношенню до правоохоронців. Там все люди, які пройшли війну, всі поранені. Тому я прошу, пані голова, пустити в зал і надати право на виступ бійцям Національної гвардії і представникам Національної поліції", - сказав Береза, передає LB.ua.

Оксана Сироід не дала на це дозвіл і закрила засідання парламенту.

Незважаючи на це, людей в камуфляжі в зал завів Антон Геращенко.

Депутат Володимир Ар'єв написав, що на трибуні виступають правоохоронці, які постраждали вчора під час бійки з блокадниками.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Правоохоронці, які постраждали вчора нині на трибуні ВР

Posted by Volodymyr Ariev on Wednesday, 15 March 2017

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що на блокпосту біля Слов'янська в Донецькій області між правоохоронцями та активістами блокади Донбасу виник конфлікт, який переріс у бійку. За версією волонтерів, у Слов'янську на блокпосту народного депутата і одного з організаторів блокади Донбасу Володимира Парасюка разом з іншими блокаторами побили силовики і отруїли газом.

У свою чергу глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін стверджує, що призвідниками виявилися саме блокадники, особливо активно поводився нардеп Парасюк. "Погрожували вирізати сім'ї співробітників поліції, які перебували на блокпосту, ображали і принижували поліцейських: ви всі донецькі сепаратисти", - написав глава поліції.