Російський співак Йосип Кобзон ніяк не може змиритися із тим, що Євробачення цього року відбудеться в Україні, тому постійно намагається відрадити Юлію Самойлову від участі у ньому.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Цього разу він знайшов, на його думку, вагому причину, щоб не пускати конкурсантку – Кобзон заявив, що міжнародний музичний конкурс потрібно бойкотувати. Аргументи звучали досить дивно: у приклад він поставив Америку, яка відмовилася від участі в Олімпійських іграх, правда цей випадок був дуже давно: ще у 1980 році.

"Америка ж тоді нічого не втратила, значить і ми нічого не втратимо", - додав Кобзон.

У своїй емоційній промові співак, як зазвичай, не добирав слів, назвавши українців "русофобами". При цьому перевірки СБУ, яка стосується кримських концертів Самойлової, він до уваги не брав – нібито, це зовсім не має значення.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Націоналісти кепкують з Росії", - бідкається співак.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кандидатура російської конкурсантки на українському Євробаченні викликала жваве обговорення у мережі. Приводом для цього стало відео на пісню "Досить вбивати", опубліковане Юлією Самойловою у соцмережі.