Президент Петро Порошенко заявив, що із захопленням українських підприємств на окупованому Донбасу, Україна втратила активів на мільярди доларів.

Про це глава держави сказав під час екстреного засідання Ради національної безпеки і оборони України, передає "112 Україна".

"А їх самопроголошене керівництво за вказівкою Російської Федерації, конфіскувало і захопило українські підприємства. Попередньо вартість відібраних активів дорівнює мільярдам доларів", - сказав президент.

При цьому Порошенко віддав належне підприємствам, які згорнули виробництво. Щодо тих, хто продовжили роботу, Порошенко сказав, що він не зможуть реалізувати свій товар ні в Україні, ні в будь-якій іншій країні світу.

"Завдяки спільним зусиллям блокадників і терористів Україна втратила свої підприємства, і це, на жаль, створило цілком нову реальність", - зазначив президент.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що президент України Петро Порошенко запропонував повністю перекрити всі транспортні сполучення з тимчасово окупованими територіями на невизначений термін. Єдиний виняток - гуманітарний вантаж.