У мережі з'явилося відео зі скандальним російським політиком Володимиром Жириновським.

На цей раз ватажок ліберал-демократів "облаяв" колег під час пленарного засідання Державної думи і показово залишив залу разом з однопартійцями, не звертаючи уваги на прохання заспокоїтися і взяти себе в руки.

Причиною тиради стали члени партії "Єдина Росія", які, за словами Жириновського, незаконно зайняли свої крісла і рано чи пізно у них відберуть право керма.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як скандальний Володимир Жириновський пообіцяв опонентам "в'їхати в Кремль" по результату президентських виборів, розстріляти і повісити всіх своїх супротивників. Трохи раніше політик запропонував президенту Білорусі Олександру Лукашенку стати частиною Російської Федерації і розповів, навіщо росіяни масово п'ють Глід.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще