Можливість запровадження монархічного типу влади у Росії спростував прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За його словами, припущення щодо розширення прав до диктатури нібито не мають підстав, адже висловився з цього приводу так званий "глава" анексованого Криму Сергій Аксьонов. Самому Володимиру Путіну, на думку Пєскова, абсолютно байдужі такі ідеї.

Прес-секретар кремлівського лідера заявив, що обурений абсурдністю поглядів щодо такої загрози, мовляв влада діятиме виключно у власному правовому полі.

Втім, він не уточнив ймовірність розширення законів, які можуть позначитися не тільки на житті півострова, а всіх росіян.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нардеп Дмитро Тимчук висловив думку, що Володимир Путін помилився, зробивши ставку на Дональда Трампа у питанні Донбасу, стратегія якого базувалася на звинуваченні України у зриві Мінських угод.