У сирійському місті Дамаску терорист-смертник підірвав себе всередині Палацу правосуддя. Кількість жертв сягнула кількох десятків.

Про це повідомляє ВВС. Вибух прогримів в центральному районі Хамідія, де було багато суддів, адвокатів і цивільних. За попередньою інформацією загинули не менше 25 мирних жителів. За даними місцевої поліції десятки людей отримали поранення.

Правоохоронці намагалися затримати терориста і перешкодити йому проникнути в приміщення в приміщення, але він встиг активувати вибуховий пристрій.

Через деякий час пролунав другий вибух, в західному напрямку від попереднього теракту. Інший смертник підірвав себе в ресторані в районі Аль-Рабвех.

Теракт збігся з шостою річницею повстання проти сирійського диктатора Башара Асада.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, сомалійські пірати відновили свій промисел. Вони захопили судно вперше з 2012 року.