Відео лебедя, що прибирає сміття з водойми, зняте в Казані, викликало бурхливу реакцію користувачів у мережі, які не припиняють обговорювати побачений шок.

У 2015 році міська влада поселила кілька лебедів на місцевому озері, про які не припиняли писати, та милуватися їх красою та грацією.

Але цього разу людей здивувала не краса птахів, а їх хазяйновитість. Озеро з приходом весни, як виявилося, повністю захламлене сміттям. І один з представників пернатих, ймовірніше за все самиця, почала прибирати від сміття свою територію.

На відео показали, як білокрилий збирав дзьобом залишки поліетилену та пляшок і складав їх на купу.

Дехто з користувачів припустив, що можливо птах збирав матеріали для майбутнього гнізда.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Проте, як там не було б, але птах все ж привернув увагу громадськості до проблеми забруднення водоймища. В мерії пообіцяли навести лад на лебединому озері.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", в Німеччині, недалеко від центрального вокзалу Берліна, лебідь повністю паралізував рух електричок. Птах застряг у рейках і не міг самостійно вибратися.