Нова загроза для територіальної цілісності України на цей раз може прийти з Заходу. Вона може виходити з Угорщини, а саме від деяких політиків країни.

Про це повідомив народний депутат і лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, передає "Обозреватель". Він зазначив, що частина угорських політиків дуже часто почала говорити про захист прав і інтересів громадян Угорщини, які проживають на Закарпатті. Це, за його словами, схоже з бажаннями Кремля захищати "русскій мір" в інших країнах.

Джемілєв наголосив, що в Угорщині значну політичну роль відіграє націоналістична партія Yobbik. Політсила, як і інші подібні до неї в Європі, виступають з проросійськими заявами.

"З Угорщиною в України не було особливо тісних відносин і до російської агресії. Переважно через не зовсім коректні заяви угорських політиків, в тому числі прем'єр-міністра Віктора Орбана про захист прав і інтересів угорців на українському Закарпатті", - заявив Джемілєв.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, нардеп Мустафа Джемілєв заявив, що нарощування озброєння може обернуться крахом для Росії.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще