Літак ВПС США розбився під час навчально-тренувального польоту. Інцидент стався в штаті Нью-Мексико.

Про це повідомляє агентство Reuters. одномоторний розвідувальний літак U-28A впав в поле поруч з муніципальним аеропортом міста Кловіс. Після удару повітряне судно загорілося, але вогонь вдалося швидко згасити.

На борту літака було троє американських військовослужбовців. Всі вони загинули під час авіакатастрофи. Поки невідомі причини падіння літака, а експерти проводять розслідування події.

"Імена військовослужбовці не будуть оприлюднені до тих пір, поки їх рідні не одержать повідомлення", - заявив керівник бази американських ВПС Брендон Бекхем.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, В США збільшилася кількість жертв, які постраждали від сильного снігового шторму "Стелла". Через завірюхи скасували десятки авіарейсів, а в Бостоні і Нью-Йорку зупинили рух поїздів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще