Правоохоронці проводять обшуки в головних офісах німецького автовиробника Audi. Причиною цього стали маніпуляції з тестами викидів дизельних двигунів компанії.

Про це повідомляє Deutsche Welle. Обшуки проводять в офісах компанії, що розташовані в Інгольштадті, містах земель Баден-Вюртемберг і Нижня Саксонія.

Фірма Audi входить до складу одного з найбільших німецьких концернів Volkswagen. Правоохоронці розпочали справу щодо маніпуляцій з тестами підрозділу холдингу у лютому 2017 року. Її веде прокуратура Мюнхену.

Поки правоохоронці жодним чином не прокоментували обшуки офісів автовиробника та результати перевірки.

Раніше німецький автоконцерн Volkswagen домовився з владою США про виплату штрафу через підроблення результатів тестів дизельних двигунів компанії. Цю справу охрестили "дизельним скандалом". Концерн має сплатити за порушення один мільярд доларів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, громадян Німеччини каратимуть штрафами за розпалювання ненависті та поширення брехливих новин в соцмережах. Їх сума сягатиме кількох мільйонів євро.