На Чернігівщині розлючена левиця накинулась на співробітника цирку та втекла гуляти по місту, чим не на жарт налякала мешканців.

Про це повідомляють у відділі комунікації Нацполіції області, працівники якої знайшли та застрелили небезпечну тварину.

Інцидент стався у місті Прилуки. Під час годування циркових тварин, працівники мали необачність залишити клітку незамкненою, через що ледь не поплатилися життям. Скориставшись нагодою, левиця вислизнула з клітки та напала на чоловіка.

"За словами адміністратора цирку, через недогляд персоналу клітина з дворічним хижаком вагою понад 100 кілограмів виявилася незамкненими, ніж левиця відразу скористалася. Коли працівники намагалися загнати звіра назад, левиця кинулася на одного з них і вкусила за гомілку, пошкодивши судини. Після цього звір перестрибнув через паркан і пішов гуляти приватним сектором", - розповіли поліцейські.

Дику тварину знайшли згодом на одному з приватних господарств. Вона накинулась спочатку на собаку господаря, та створила цілу загрозу містянам.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Правоохоронці повідомили про інцидент місцевого мисливця, який з дозволу господаря дому та власника тварини застрелив левицю.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", працівниця чернігівського зоопарку всиновила левеня.