Генеральний прокурор України Юрій Луценко після засідання комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності продемонстрував присутнім копію канадського паспорта скандального депутата Андрія Артеменка.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

Луценко розповів, що Верховна Рада розгляне кілька законопроектів про позбавлення громадянства тих, хто вже має паспорт іншої країни.

"Можу вам показати протокол допиту в якості свідка Артеменко. На одному з допитів він заявив, що він громадянин Канади. На подив слідчого, чи може він це підтвердити, він сказав , що так, в наступний раз принесе документи", – заявив генпрокурор перш ніж показати копію документа.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Артеменко, якого звинуватили у державній зраді, заявив, що не отримував повідомлення про підозру.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скандал навколо народного депутата розгорівся після того, як він передав колишньому раднику нацбезпеки США МАйклу Флінну план по нормалізації відносин між Україною і Росією, де, зокрема, пропонував здати на сто років Крим в оренду РФ.

У відповідь на таку пропозицію міністр МВС Арсен Аваков порадив Артеменку самому здатися в оренду.