Ягоди Годжі вже не перший рік славляться своїми корисними властивості, а особливо в напрямку спалювання жиру. Жінки, які сидять на постійних дієтах, знають про чудодійний вплив ягід на спалювання жиру.

Ягоди Годжі мають в своєму складі безліч поживних речовин, вітамінів, мінералів і антиоксидантів, які необхідні для життєдіяльності людини. Ягоди Годжі ростуть в екологічно чистих долинах Гімалаїв.

Читайте також: Які небезпечні інгредієнти містяться в косметиці

Про вплив Годжі ходять безліч легенд. Вони допомагають впоратися з раковими клітинами, допомогти в лікуванні діабету, хвороби Альцгеймера, стабілізують роботу серцево-судинної системи. Регулярне вживання ягід Годжі зменшують ризик захворювання цими хворобами.

Деякі лікарі, рекомендують додати в свій раціон відвар з ягід Годжі, вказуючи на те, що ягоди мають безліч корисних факторів впливу на здоров'я. Ці фактори іноді важко перерахувати в повному обсязі.

Вживаючи ягоди Годжі можна нормалізувати вагу, процес обміну речовин, омолодити шкіру, привести в тонус організм, забезпечити здоровий сон і подолати безсоння, запобігти наслідкам менопаузи, побороти депресивний стан, підвищити лібідо у жінок і потенцію у чоловіків, знизити рівень цукру в крові, прискорити процес спалювання жирів.

Ягоди Годжі можна вживати приготувавши ароматний чай, низькокалорійну кашу, смузі, сирний десерт, відвар для схуднення, дієтичний плов.

Як стверджують китайські вчені, ягоди Годжі сприяють виробленню гормону росту, який працює на користь організму для спалювання жиру. Ця ягода - єдиний продукт, який сміливо можна вживати при будь-якому вигляді дієти.

Ягоди мають низьку калорійність, а зміст природного антиоксиданту допомагає впоратися зі стресовим станом організму при дотриманні дієти.

Деякі дослідники стверджують, що ягоди годжі мають антицелюлітні властивості, але до кінця цей факт ще не доведений.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що яскраві, ароматні і солодкі ягоди мають довгий список переваг для здоров'я. Ці барвисті плоди з високим вмістом антиоксидантів і поліфенолів допомагають боротися з багатьма хронічними захворюваннями.