Активісти руху "Матері за імпічмент Порошенка" прикували себе наручниками до воріт адміністрації Президента, повідомляє Golos.ua.

"Жінки вимагають відставки президента і припинення війни на сході України. Матері, що втратили своїх дітей у зоні АТО, вважають, що війна триватиме до тих пір, поки Порошенко буде при владі", - сказано у повідомленні.

Лідер руху, член Комітету солдатських матерів Наталія Дон, заявила, що "влада і глава СБУ Грицак бачать у нас руку Москви, вони завжди намагаються всі свої проблеми списати на руку Кремля. Але у нас народний протест і ми будемо стояти, поки Порошенко не піде у відставку".

У руках у жінок плакати "За імпічмент президента", "Порошенко вбиває наших дітей". На активісток також намагалися напасти представники національного корпусу "Азов", співробітники поліції всіляко перешкоджають проведенню акції. Прибулі до будівлі АП ветерани АТО підтримали матерів України та скандували "Імпічмент!" разом з ними. На місці акції палять фаєри, передає портал "Українські новини".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У ході протесту активісти жіночого руху розкидали листівки, на яких прописані аргументи на користь імпічменту президента. "У АТО загинули 20 000 наших дітей. Порошенко і його чиновники заробляють на війні. Поки при владі буде Порошенко, війна не закінчиться. Порошенко і його посіпаки розкрадають нашу країну, заробляють на зброю, яким потім вбивають наших дітей і свій власний народ!" - написано на листівках.

На даний момент акція матерів на Банковій продовжується. Ми стежимо за розвитком подій.