У четвер, 16 березня, в Менхенгладбасі відбудеться другий матч 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому зійдуться дві німецькі команди - Боруссія М і Шальке.

Нагадаємо, що перша зустріч цих клубів у Гельзенкірхені закінчилася внічию (1:1).

Шальке і Боруссія давно добре вже вивчили один одного, адже вони постійно перетинаються в матчах чемпіонату Німеччини і Кубка країни. Тому, навряд чи, один іншого зможе чимось здивувати в майбутньому матчі Ліги Європи.

У поточному розіграші чемпіонату Німеччини обидві команди займають майже сусідні місця в середині турнірної таблиці - Боруссія йде дев'ятою, Шальке - 11-м. І у тих, і у інших сезон складається не кращим чином. Хоча Боруссія ще має непогані шанси поборотися за Кубок Німеччини, де вона в півфіналі зустрітися з Айтрахтом. А ось Шальке з цього турніру вилетів зовсім недавно, поступившись "німецькій машині" Баварії (0:3).

Особливим інтересом для українських уболівальників має стати те, скільки хвилин зіграє наш співвітчизник Євген Коноплянка, і чи зіграє взагалі. Останнім часом у Жені справи йдуть не так добре, як би він хотів. Чому головний тренер Шальке Маркус Вайнцирль так рідко довіряє місце в старті українцеві - загадка. Будемо сподіватися, що один з кращих бомбардирів гельзенкірхецев все ж таки прийме участь в матчі-відповіді з Боруссією.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

А ось точно не зіграють в гостьовому матчі в Менхенгладбасі захисники Шальке Баба і Налдо, а також нападник Емболо (всі - травмовано). Ще два гравці "кобальтових" не набрали потрібних кондицій і також можуть пропустити цей поєдинок (Коке і Учіда). Боруссія теж має втрати в цьому плані. Ключовий гравець господарів Торган Азар ще в лазареті, з ним там же і Траоре, Дукур і Шульц. Але незважаючи на всі ці втрати в складі обох команд, можна припустити, що в цей четвер ми побачимо справжній конкурентоспроможний футбол.

В Україні другий матч 1/8 фіналу Ліги Європи Боруссія М - Шальке буде транслюватися на телеканалі Футбол 1. Старт матчу - о 22:05.

Провідні букмекерські організації світу віддають невелику перевагу Боруссії М в матчі-відповіді плей-офф Ліги Європи проти Шальке.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в іншому матчі четверга букмекери ставлять на впевнену перемогу МЮ в матчі з Ростовом.