На території відновленого редуту на залізничній гілці Ясинувата-Костянтинівка між блокадниками і поліцією сталися сутички із застосуванням зброї.

Про це повідомила прес-служба Штабу блокади торгівлі з окупантами на своїй сторінці в Facebook.

"Поліція Костянтинівки відкрили вогонь по блокадникам і діючим військовим 16-го добровольчого батальйону 58 ОМПБ, коли ті співали державний гімн України", - йдеться в повідомленні.

За словами керівника Штабу Сергія Якимовича, після відновлення роботи редуту в Костянтинівці, туди відразу ж були направлені сили Нацполіціі. Якимович стверджує, що правоохоронці відмовилися показувати документи і представлятися. Він підтвердив заяву Штабу про застосування зброї.

"Вони відкрили вогонь по нашим хлопцям. На щастя, ніхто не постраждав і ніхто не був затриманий", - цитує слова Якимовича "Громадське".

ТЕРМІНОВО!!! ЩОЙНО ПОЛІЦІЯ КОСТЯНТИНІВКИ ВІДКРИЛА ВОГОНЬ ПО БЛОКАДНИКАМ ТА ДІЮЧИМ ВІЙСЬКОВИМ 16-ОГО ДОБРОВОЛЬЧОГО БАТАЛЬЙОНУ 58 ОМПБ, КОЛИ ОСТАННІ СПІВАЛИ ДЕРЖАВНИЙ ГІМН УКРАЇНИ МОЖЛИВА НЕЦЕНЗУРНА ЛЕКСИКА

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
Posted by Штаб блокади торгівлі з окупантами on Wednesday, 15 March 2017