Інформацію про керовану посадку на воду авіалайнера Ту-154 Міноборони Росії, що розбився над Чорним морем неподалік Сочі наприкінці минулого року, Слідчий комітет Росії назвав "особистими судженнями авторів".

За інформацією прокремлівських ЗМІ, розслідування причин авіакатастрофи зараз продовжується.

В СК РФ підкреслили, що опублікована в пресі інформація про те, що падіння літака сталося через дії екіпажу чи зміни в режимі польоту, не спирається на факти.

Як відомо, учора одне з авторитетних російських видань оприлюднило матеріал про те, що технічна експертиза причин трагедії завершена, і висновки говорять про те, що аварію спровокувала керована посадка повітряного судна на воду.

Літак, в якому летіли в Сирію артисти ансамблю імені Александрова і доктор Єлизавета Глінка, розбився 25 грудня 2016 року за 70 метрів від берегової лінії Сочі. Загинули 92 людини.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що відразу після аварії експерти припустили: на момент падіння літака в кабіні лайнера не було пілотів.