28-річна бразильська модель Сьюзі Кортес, відома фанатка Барселони і аргентинського форварда каталонської команди Ліонеля Мессі, придумала ще один спосіб підтримати капітана "блаугранас".

Кортес зробила татуювання над своєю лівою сідницею з написом "Messi 10" і гербом Барселони. Результатом Сьюзі похвалилася в Instagram, додавши також відео процесу нанесення татуювання.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Барса на тілі і в душі! Я впевнена, що кращий гравець в історії футболу виграє "Золотий м'яч" і звання кращого футболіста року за версією FIFA в шостий раз. Я передбачила свято, зробивши татуювання з ім'ям Мессі і номером 10 разом з гербом ФК Барселона, щоб відсвяткувати 120-річчя клубу, який я так люблю", — написала Кортес.

Сьюзі Кортес є володаркою титулу "Міс Бум-Бум 2015" за найкрасивіші сідниці Бразилії.

Мессі став найкращим футболістом 2018 року

Капітана каталонської Барселони Ліонеля Мессі визнаний кращим футболістом за підсумками 2018 року

Нападник "блаугрунас" і збірної Аргентини зайняв перше місце в рейтингу від авторитетного іспанського видання Marca.

Другим у почесному списку став півзахисник Реала і збірної Хорватії, володар "Золотого м'яча" Лука Модріч, а на третій позиції рейтингу розташувався форвард "Атлетіко" і збірної Франції Антуан Грізманн.

Також до десятки кращих футболістів за підсумками 2018 року потрапили Кіліан Мбаппе (ПСЖ, Франція), Мохамед Салах (Ліверпуль, Єгипет), Еден Азар (Челсі, Бельгія), Рафаель Варан (Реал, Франція), Харрі Кейн (Тоттенхем, Англія) і Кевін Де Брюйне (Манчестер Сіті, Бельгія).

Мессі - найкращий бомбардир 2018 року

Ліонель Мессі став найкращим бомбардиром 2018 року в Європі. У складі Барселони і збірної Аргентини він забив у всіх турнірах 51 гол в 54 матчах. Раніше Лео ставав кращим бомбардиром в 2010 році (60 голів), 2012 (91) і 2016 (59).

Друге місце зайняв Кріштіану Роналду. За Реал, Челсі і збірну Португалії він відзначився 49 голами у 53 поєдинках.

Цікаво, що в число найкращих увійшов також представник "карликової" країни. Давід Тюрпель у складі Дюделанжа і збірної Люксембургу забив 40 м'ячів у 49 матчах.

Повністю список топових бомбардирів виглядає наступним чином:

1. Ліонель Мессі (Барселона, Аргентина) - 51 гол (54 матчі)

2. Кріштіану Роналду (Реал/Ювентус, Португалія) - 49 (53)

3. Роберт Левандовські (Баварія, Польща) - 46 (56)

4. Мохаммед Салах (Ліверпуль, Єгипет) - 44 (55)

5. Харрі Кейн (Тоттенхем, Англія) - 42 (63)

6. Давид Тюрпель (Дюделанж, Люксембург) - 40 (49)

7. Антуан Грізманн (Атлетіко, Франція) - 40 (71)

8. Луїс Суарес (Барселона, Уругвай) - 37 (60)

Як повідомляв портал Знай.ua, Жерар Піке придбав ФК Андорра.