Петро Порошенко прокоментував роботу антикорупційних органів.

"Президент наголосив, що справа арешту голови Державної фіскальної служби Романа Насірова залишається відкритим питанням", - повідомляє сайт ТСН.

У своєму виступі Порошенко заявив, що не може нічого сказати про долю арештанта.

Таку ситуацію глава держави називає ознакою демократії в Україні.

"Можливо, я перший президент, що може так відповісти на запитання про Насірову: "Я не знаю, якою буде його доля і тому ніяк не зможу прокоментувати ситуацію. Це і є ознака демократичного суспільства", - сказав президент.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", від Порошенка вимагають звільнити скандального фіскала Насірова. На сайті Президента України Петра Порошенка зареєстровано електронну петицію з пропозицією звільнити голову Державної фіскальної служби України Романа Насірова з посади.