Жозе Моуріньо, колишній головний тренер "Манчестер Юнайтед", отримав компенсацію за розірвання контракту з клубом.

Як пише Daily Mail, керівництво "Манчестер Юнайтед" виплатило Жозе Моуріньо 15 млн. фунтів стерлінгів (близько 16,6 млн. євро) компенсації.

Нагадаємо, Моурінью назвав умову, за якої готовий повернутися в мадридський "Реал".

Моурінью зустрівся з президентом "Реала" Флорентіно Пересом і заявив про готовність знову очолити клуб при виконанні двох умов.
Жозе Моуріньо хоче, щоб клуб щільно посилився в трансферне вікно - придбав форварда і центрального захисника.
Нагадаємо, Моуріньо був тренером мадридського "Реалу" з 2010 по 2013 роки.
"Я не змінююся. Те, що я зробив, коли покинув "Челсі", зроблю і зараз. Я зберігаю все хороше і не кажу ні про що, що відбулося в клубі. Ми могли б говорити про стільки хороших речах, могли б говорити про не такі гарні, але я не такий.
Все закінчилося. У "Манчестер Юнайтед" є майбутнє без мене, і в мене є майбутнє без "Манчестер Юнайтед", - сказав Моуріньо.
Нагадаємо, 18 грудня головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньо залишив клуб. Про це повідомляється на офіційній сторінці клубу в Twitter.
"Ми б хотіли подякувати йому за роботу в Манчестер Юнайтед, і побажати успіхів у майбутньому", - йдеться в повідомленні.
За інформацією Daily Record, Моуріньо може отримати солідні відступні. Сума компенсації в разі його відставки до закриття зимового трансферного вікна складе 27 мільйонів євро.
Оле Гуннар Сульшер офіційно призначений головним тренером "Манчестер Юнайтед" до кінця поточного сезону.
Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки МЮ заплатить Моуріньо за розірвання контракту.