Українська тенісистка Березня Костюк програла у фіналі кваліфікації на турнірі Australian Open 2018 іспанці Паулі Бадосе-Хиберт з рахунком 6:7 (6:8), 3:6.

У першому сеті Костюк вела 4:1 і 40:30 на чужій подачі, але не зуміла втримати перевагу, а потім не скористалася трьома сетболами. На тайбрейку Марта поступалася 2:5, потім зрівняла рахунок (6:6), але програла наступні два очки.

У другій партії Костюк упустила гейм на подачі (0:3), після чого відповіла суперниці зворотним брейком (3:3). Але у восьмому геймі іспанка реалізувала прихований матчбол, а потім успішно подала на перемогу.

Нагадаємо, минулого року 16-річна Костюк успішно пройшла кваліфікацію в Мельбурні і дійшла до третього раунду основи Australian Open, де програла Еліні Світоліній.

Australian Open 2018 пройде з 15 по 28 січня
Australian Open 2018 пройде з 15 по 28 січня

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Еліна Світоліна та друга ракетка світу датчанка Каролін Возняцкі провели тренувальний матч перед Australian Open.

Тренування пройшло на одному з центральних кортів Australian Open, який названо на честь Маргарет Корт.

Еліна Світоліна і Каролін Возняцкі провели тренувальний матч
Еліна Світоліна і Каролін Возняцкі провели тренувальний матч

Перший сет залишився за Возняцкі 6:3, але в другому Світоліна зрівняла рахунок на тай-брейку. На цьому матч закінчився.
Еліна Світоліна з тренером
Еліна Світоліна з тренером
Нагадаємо, визначився склад збірної України на Кубок Федерації. До складу збірної включені найсильніші тенісистки України: Еліна Світоліна, Леся Цуренко, Даяна Ястремська, Марта Костюк і Надія Кіченок. Капітан - Михайло Філіма.

Нагадаємо, друга ракетка України Леся Цуренко піднялася на третю сходинку оновленого рейтингу WTA.

Леся Цуренко
Леся Цуренко

Як повідомляв портал Знай.ua, українські тенісистки Даяна Ястремська, Марта Костюк і Катерина Козлова завершили свої виступи на турнірі в Брісбені, не зумівши подолати кваліфікацію.