Україна отримала черговий транш від США. Згідно рішення американського уряду, із бюджету виділили 54 мільйони доларів на проведення реформ.

Про це повідомляє "Голос Америки".

Відповідний указ підписали директор місії американського агентства з міжнародного розвитку Сьюзен Фріц та перший віце-прем'єр-міністр України Степан Кубів.

Передбачається, що ці кошти спрямують передусім на протидію корупційній діяльності, а також стабілізацію економічного становища в країні.

Реформувати за рахунок допомоги планують провідні напрямки, серед яких сфера енергетики, правові нормативи, а також система роботи уряду: парламентарі тепер будуть зобов'язані подавати відкриту фінансову звітність по всім показникам.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Україні виділили 150 мільйонів доларів на озброєння. Відповідне рішення щодо підтримки ЗСУ ухвалили в американському Конгресі.