Українська спортсменка Мар'яна Шевчук визнана найкращою пауерліфтеркою 2018 року за версією Міжнародної федерації пара-пауерліфтингу.

22-річна Шевчук була єдиною жінкою серед номінантів рейтингу.

Переможця обрали за допомогою голосування на сторінках федерації у соцмережах.

Друге місце в голосуванні займає колумбієць Кастанеда, третє - іранець Сиаманд Рахман.

Нагадаємо, найсильніша людина України, стронгмен Олексій Новіков виграв перший турнір у 2019 році. Олексій Новіков здобув перемогу на Чемпіонаті світу в Китаї.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Олексій Новіков – найсильніша людина України
Олексій Новіков – найсильніша людина України

"Супертурнір, суперперемога. 4 вправи з 5 я виграв, і залишив 5,5 балів відриву. Вважаю це хорошим стартом для 2019 року. Дуже задоволений результатами", - написав Гриценко на своїй сторінці в Instagram.

Олексій Новіков – найсильніша людина України (2016-2018), чемпіон світу, абсолютний чемпіон України.

У 2018 році виграв престижний турнір Arnold Amateur World Championship у ваговій категорії 105+ кг. У 2017 році Новіков переміг на Giant Live в Ірландії, отримавши право брати участь у World Strongest Man-2018. Це змагання є найпрестижнішим у світовому стронгмені, і в ньому свого часу перемагав українець Василь Вірастюк.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, коли Усик захищатиме титули.