Новоспечений посол США при ООН Ніккі Хейлі закликала світ в цілому і колег зокрема не довіряти президенту Російської Федерації Володимиру Путіну.

Про це Хейлі заявила в своєму першому інтерв'ю виданню NBC News.

"Сприймайте це серйозно. Ми не можемо довіряти Росії. Нам ніколи не можна довіряти Росії", - сказала американський посол і додала, що абсолютно не підтримує позицію президента Дональда Трампа, який вважає цілком можливим побудувати з Росією дружні відносини. У своєму прощальному зверненні екс-посол США Саманта Пауер провела паралель між Володимиром Путіним і фашистами.

Нагадаємо, влада Сполучених Штатів звинуватила Володимира Путіна в ескалаціі насильства і зриві Мінського процесу. Це почалося після того, як в Росії підписали указ, яким паспорти самопроголошених "ДНР" та "ЛНР" офіційно визнаються.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що у Вашингтоні заявили, що підтримували, підтримують і будуть підтримувати цілісність територій України. Таку заяву в США зробили на честь четвертої річниці анексії півострова.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще