Кабінет міністрів 16 березня, під час чергового засідання, розгляне питання про продовження терміну дії тимчасових надзвичайних заходів на ринку електроенергетики в Україні.

Про це повідомляє прес-служба уряду. Проект відповідного розпорядження винесено на порядок денний урядового засідання.

Кабмін планує розглянути ряд важливих енергетичних питань для країни. На засіданні уряду представлять проект будівництва другої черги Дніпровської ГАЕС. Обговорять міністри і зміни правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та проект постанови про забезпечення доступності лікарських засобів.

Крім того, на порядку денному Кабміну буде стратегія розвитку туризму і курортів, яка розрахована на період до 2026 року.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, киянам перерахують тарифи на тепло. Зміни повинні відобразитись вже в нових платіжках.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще