Частина бойовиків розбіглась зі свої позицій, які вони займали під Новоазовськом Донецькій області.

Про це повідомив народний депутат та координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук в Facebook. Розвідники терористів з "9-го окремого механізованого полку морської піхоти 1 АК ДНР" втекли з позицій, проігнорувавши накази російських керівників.

Дезертири були в основному з числа місцевих мешканців. Деякі бойовики, за словами нардепа, переводяться в інші угрупування або звільняються. Причиною цього вони називають "непрофесійні дії командування і хронічні невиплати".

Ще троє дезертирів втекли з позицій в районі Авдіївки. На пошуки втікачів направили "військову комендатуру "ДНР".

"Пошуком дезертирів займаються військові комендатури ДНР в н. п. Донецьк, Ясинувата і Макіївка, які в посиленому режимі відпрацьовують адреси та зв'язки втікачів. На думку керівництва "полку", дезертири можуть мати на меті здачу в полон ЗСУ", - розповів Тимчук.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російські окупанти скаржаться, що третина найманців виявилась непридатною для служби в угрупуваннях бойовиків.