У американця Даніела Джейкобса (32-1, 29 КО) є невеликі, але цілком відчутні шанси впоратися з Геннадієм Головкіним (36-0, 33 КО) в їх майбутньому бою 18 березня.

Таку думку в інтерв'ю Boxingscene висловив відомий американський промоутер, глава компанії Top Rank, Боб Арум.

"Джейкобс – дуже хороший боєць, дійсно хороший середньоваговик, у якого є шанс перемогти будь-якого суперника. Але все-таки Головкін – він особливий, істинний руйнівник. Я даю Джейкобсу шанс (на перемогу), чого не зробив би по відношенню до більшості інших суперників Геннадія, тому що він дуже сильно б'є і добре тримає удар. Побити Головкіна – дуже непросте завдання. Джейкобс – гідний суперник, але чи зможе він впоратися зі своїм завданням – тут у мене виникають сумніви", – заявив Арум.

Нагадаємо, бій Головкін – Джейкобс пройде 18 березня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden. У цьому поєдинку 34-річний Головкін захищатиме свої чемпіонські пояси WBC, WBA Super, IBF і IBO в середній вазі від 30-річного Даніеля Джейкобса. Відзначимо, що в контракті на майбутній поєдинок відсутній пункт про обов'язковий реванш в разі перемоги Джейкобса.

За прогнозами букмекерів, явним фаворитом цього бою є Геннадій Головкін.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

В андеркарті бою буде битися український боксер Сергій Богачук.

Дивіться відео битви поглядів Головкін - Джейкобс:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, тренер Головкіна вважає, що Джейкобс не достоїть 12 раундів.