Новий постійний представник Сполучених Штатів при ООН Ніккі Хейлі в своєму першому інтерв'ю представникам преси різко заявила, що Росії довіряти не можна ні в якому разі і кожну хвилину пам'ятати про масштаби потенційної загрози, яку несе собою президент Володимир Путін.

Інформаційний портал "Знай.ua" нагадує, що ще американський посол говорила про Російську Федерацію.

1.Про намір Росії накласти вето на санкції щодо Асада

"Це смішно. Як довго Росія планує служити нянькою сирійському режиму і вигадувати відмовки? Ви або за хімічну зброю, або проти неї".

2.Про санкції відносно Російської Федерації

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"США як і раніше засуджують і вимагають негайно припинити російську окупацію Криму. Крим є частиною України. Наші санкції у зв'язку з Кримом діятимуть доти, доки Росія не поверне контроль щодо півострова Україні".

3. Про ставлення до Росії

"Я не думаю, що Росію треба вважати тільки другом або тільки ворогом. Це залежить від обставин. Безсумнівно, якщо ми зможемо залучити Росію на нашу сторону, це буде прекрасно".

4. Про визнання Путіним паспортів "ДНР" та "ЛНР"

"Визнання Росією ймовірних паспортів та інших нелегальних документів, які видають підтримувані Росією сепаратисти в українських регіонах Донецька та Луганська, представляє ще один прямий виклик спробам принести мир на схід України".

5.Об відносинах Росії і Сполучені Штати

"США гадають, що можливо мати кращі відносини з Росією. В решті-решт, ми протистоїмо багатьом спільним загрозам. Але глибшу співпрацю з Росією не може бути досягнуто за рахунок безпеки наших європейських друзів і союзників".

6.О конфліктах в країнах Європи

"Спроби Росії дестабілізувати Україну і порушити її суверенітет і територіальну цілісність є одним з найбільш небезпечних викликів, з якими стикається Європа".

Раніше Ніккі Хейлі заявила, що США не бояться кинути виклик країні-агресору.