22-й тур чемпіонату України з футболу, який буде заключним у першій частини сезону, розтягнеться на три дні - від п'ятниці до неділі. До Вашої уваги детальніша інформація з цього приводу.

Дніпро - Карпати

17 березня. Арбітр: Д. Кутаков. Дніпро. Дніпро-Арена.

Початок - 17:00. Трансляція - 2+2.

Котирування від Парі-Матч: Перемога Дніпра - 2.10, Нічия - 3.30, Перемога Карпат - 3.70.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цікаво буде знову подивитися на молодь Дніпра. Минулого туру хлопці Дмитра Михайленка непогано виглядали в протистоянні з досвідченими бійцями з Олександрії, з якою мали кілька непоганих нагод і що важливо - не пропустили. Починає виправдовувати аванси габаритний нападник Дніпра Артем Довбик, якого, здавалося, зарано покликали до нашої національної збірної. Заявляє про себе до цього маловідомий Владислав Кочергін. Але Карпати досвідченіші, до того ж набрали непоганий хід, вигравши два останніх матчі. Гості точно захочуть продовжити свою переможну серію, проте Дніпро перед рідними трибунами не повинен поступитися.

Прогноз Знай.ua - 1:1

Шахтар - Олімпік

Читайте в окремому матеріалі від Знай.ua.

Динамо - Чорноморець

Читайте в окремому матеріалі від Знай.ua.

Ворскла - Зірка

18 березня. Арбітр: В. Романов. Полтава. Стадіон Ворскла ім. О. Бутовського.

Початок - 17:00. Трансляція - Футбол 2.

Котирування від Парі-Матч: Перемога Ворскли - 1.95, Нічия - 3.50, Перемога Зірки - 3.90.

У полтавському клубі, за чутками, скоро рік, як перебої з виплатою зарплат. Звідси, мабуть, і таке розважливе ставлення футболістів до своєї роботи, як ворскляни показали в другому таймі з Олімпіком, коли за сім хвилин пропустили три м'ячі, а потім не змогли нічого вдіяти, аби змінити ситуацію. До того ж, аби відтермінувати старі борги, Ворскла сильно перетасувала скад, і нинішній команді потрібен час, щоб вийти на певний рівень. Зате у Зірки, наскільки відомо, все стабільно в плані фінансів, а перемога над Динамо (2:0) в минулому турі повинна окрилити підопічних Романа Монарьова. Тож має бути видовищний поєдинок.

Прогноз Знай.ua - 2:2

Сталь - Олександрія

18 березня. Арбітр: О. Головков. Дніпро. Стадіон Метеор.

Початок - 14:00. Трансляція - Футбол 2.

Котирування від Парі-Матч: Перемога Сталі - 2.95, Нічия - 3.10, Перемога Олександрії - 2.55.

Зустрінуться дві приблизно рівні команди. У суперників вистачає досвідчених виконавців, матеріальне забезпечення на належному рівні. У Сталі багатьом гравцям треба зарекомендувати себе перед новим наставником Леонідом Кучуком, бо конкуренти в будь-який момент можуть підхопити естафету. Так, до прикладу, поки не проходять до складу перспективні Мар'ян Мисик і Орест Кузик. Але й ті, хто зараз виходить, - доволі сильно відпрацювали в останніх зустрічах.

До речі, Сталь у трьох весняних поєдинках ще не поступалася, тоді як у Олександрії є одна пробоїна з Карпатами. Думається, буде багато боротьби і ніхто не захоче поступатися.

Не допоможуть Сталі дискваліфіковані Денис Васін і Роман Карасюк.

Прогноз Знай.ua - 1:1

Волинь - Зоря

19 березня. Арбітр: А. Жабченко. Луцьк. Стадіон Авангард.

Початок - 14:00. Трансляція - 2+2.

Котирування від Парі-Матч: Перемога Волині - 12.0, Нічия - 5.50, Перемога Зорі - 1.27.

Букмекери майже не вірять у господарів. Проте варто зауважити, що після ганебної поразки від Олександрії (0:6) Волинь Віталія Кварцяного взялася за голову, і з Шахтарем показала зовсім іншу, непоступливу гру. Донеччани спромоглися лише на один забитий м'яч, щоправда, моментів створили вдосталь. З Карпатами лучани також старалися ні в чому не поступитися. У Зорі з Шахтарем (1:2) сподобався нігерійський нападник Денніс Бонавентуре, який показав доволі швидкісні дії, причому не лінувався повертатися назад і активно допомагати обороні. Думається, Волинь так просто не складе зброю і спробує гідно протистояти луганцям.

Прогноз Знай.ua - 1:2

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що провідний легіонер українського клубу вирушив в Іспанію.