В одному з центральних матчів 22-го туру чемпіонату України з футболу в гості до киян приїдуть одесити. До Вашої уваги детальніша інформація з цього приводу.

Динамо - Чорноморець

17 березня. Арбітр: К. Монзуль. Київ. НСК Олімпійський.

Початок - 19:00. Трансляція - 2+2.

Котирування від Парі-Матч: Перемога Динамо - 1.11, Нічия - 8.50, Перемога Чорноморця - 25.0.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нинішнє Динамо цілком нагадує Лестер перед звільненням Клаудіо Раньєрі - таке ж сонливе і небоєздатне. Мабуть, можна провести й інші паралелі між українським і англійським клубами. В обох велику роль відігравали асистенти головного тренера - в Динамо це Рауль Ріанчо, який був звільнений зі столичного клубу і зараз працює в збірній України. У Лестері - це помічник Раньєрі Крейг Шекспір, якому зрештою довірили роль головного тренера, на якій його недавно затвердили до кінця сезону. І зразу гра команди змінилася: одна деталь - якщо до цього центрфорвард Джеймі Варді ходив по полю пішки, то в трьох останніх матчах бігав як навіжений, те саме стосується і капітана Уеса Моргана, який раніше, здавалося, не помічав, як суперники забивали, а тепер знову показав свій бойовий дух.

Букмерери зовсім не вірять у гостей, але, на нашу суб'єктивну думку, з Чорноморцем Динамо може показати таку ж бліду гру, як і з Зіркою (0:2). Футболістів не обманути - вони бачать, хто чого вартий.

Подейкують, це може бути остання гра Сергія Реброва на чолі Динамо. Можливо, тоді керівництво київського клубу повернеться до кандидатури Ріанчо.

Що стосується Чорноморця, то підопічні Олександра Бабича вирішили головне завдання першої частини сезону - потрапили в першу шістку. У прийдешньому матчі на них уже не тиснутиме тягар відповідальності, тож гратимуть у своє задоволення.

Здається, Бабич міг би подумати про гарний букет для чарівної Катерини Монзуль - арбітра цього матчу. А то ж Ребров теж може застосувати цю тактику.

Прогноз Знай.ua - 1:1

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, де дивитися матч чемпіонату України Динамо - Чорноморець.