Представники фракції "Опозиційний блок" оголосили бойкот голосуванням, поки парламент не розгляне законопроекти про переселенців.

Про це повідомив співголова партії Юрій Бойко з парламентської трибуни, передає "Українська правда". Він звинуватив спікера Верховної Ради Андрія Парубія у тому, що парламент втрачає довіру громадян.

"Вчора був дуже важливий порядок денний, пропонувалося до розгляду 5 законопроектів, на які чекають 1 мільйон 700 тисяч переселенців… Вчора це не було розглянуто – і ми очікували, що сьогодні ці закони будуть розглянуті. На жаль, ми знову бачимо політичні ігрища і політичні закони, які не мають нічого спільного з тим, що дійсно потрібно людям", – пояснив позицію фракції Бойко.

"Опозиційний блок", за його словами, не голосуватиме за жодне рішення у Раді до тих пір, поки їх вимоги не виконають. В свою чергу Парубій сказав, що "дивно про недовіру чути від оточення Януковича, яке знищувало і вбивало людей на Майдані". Він попросив депутатів фракції стримуватися у своїх політичних оцінках.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, депутати підтримали введення мовних квот на українському радіо та телебаченні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще