В одному з центральних матчів 22-го туру чемпіонату України з футболу відбудеться донецьке дербі - Олімпік проти Шахтаря. До Вашої уваги детальніша інформація з цього приводу.

Шахтар - Олімпік

17 березня. Арбітр: Є. Арановський. Харків. ОСК Металіст.

Початок - 19:00. Трансляція - Футбол 1.

Котирування від Парі-Матч: Перемога Шахтаря - 1.12, Нічия - 9.00, Перемога Олімпіка - 25.0.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

У цій парі очевидний фаворит. Якщо розглядати суперників з точки зору фінансів, то між ними величезна прірва. Шахтар платить лише одному Даріо Срні більше, ніж президент Олімпіка Владислав Гельзін усій команді. Звичайно, гроші не грають у футбол, однак рівень майстерності виконавців теж не порівняти. Підопічні Романа Санжара можуть протиставити супернику лише бійцівські якості, що вони й зробили в першому колі, коли несподівано відібрали очки у земляків, зігравши внічию - 1:1. Тоді за Шахтар на 73-й хвилині відзначився Іван Ордець, а на 80-й хвилині зрівняв рахунок Іван Матяж.

Біда Олімпіка, що не допоможе команді ключовий виконавець Андрій Богданов, який на рівному місці заробив попередження в минулому турі з Ворсклою (3:2) і тепер відбуває дискваліфікацію. Також посеред тижня залишив табір команди провідний легіонер Моха, який полетів в Іспанію за сімейними причинами. У будь-якому випадку цей легіонер пропустив певний відрізок підготовки і не зрозуміло, в якому психологічному стані він повернеться в Україну.

Прогноз Знай.ua - 3:0.

Нагадаємо, раніше Знай.ua анонсував інший цікавий матчу чемпіонату України Динамо - Чорноморець.